Z Kostomlat do Lysé

19.09.2009 00:00

Tak a je to tady, zase víkend. Hned ráno, stejně jako minulý týden, ale tentokrát už v sobotu sme vyrazili zase ven. Zase sme k tomu přibalili Rastyho s Bessinkou a taky Ernyho. Vyjeli sme stejným směrem, jenom o kus dál do Kostomlat.

Páník zase vymyslel krásnou trasu kolem Labe aby se nám hezky šlo. Bylo to divný ale hned za vsí to začal zkracovat, vzali sme to přes pole, což bylo príma, až k potoku a podél něj že dojdem až k Labi, jenže, jen co sme vlezli do lesa, poLabi ani památky, ale prej dem dobře. No tak deme tim lesem a když z něj konečně vylezem tak sme sice v Ostré ale o pár metrů jinde než sme chtěli, to by sice nevadilo, jenže mi si to místo kolem Labe zkrátili tak o 3km a šli rovně tim lesem, no nevadí.

V Ostré sme koukli do Botanikusu, ale jen přes plot, měli dost drahé vstupné a ani nám, pejskům, se dovnitř moc nechtělo. Tak sme si šli sednout kousek opodál, že si ofrknem. Jen co páníci vytáhli svačiny, tak se přiřítil nějakej pán s dost nabroušenou náladou že de zalejvat pole a že mu tam lidi chodí na záchod, řekl to dost neslušně, ale my se sebrali a že dem. Jenže pak se přiřítil druhej, co si přes pupek nemohl vidět ani na špičku boty a začal nás obviňovat že mu sedíme na trubkách co s nima zalejvá to pole, to Pavlu dopálilo a chtěla se s nima hádat, nakonec sme usoudili, že je to blbost a šli radši dál, nechtěli sme si kazit výlet.

Z Ostré sme tedy vyrazili směr Lysá, cestou sme potkali zase hromadu rybářů a taky cyklistů. Když sme došli na nádraží zjistili sme, že vlak jede až za 2 hodiny, tak sme se šli ještě projít k zámku a zpátky.

Byl to hezký výlet a těšíme se na další... třeba hned zítra...

pac Niky a Ebí

Vyhledávání