Expedice Vnorovice

02.07.2010 00:02

V pátek se brzo vstávalo, šli sme na hřiště a furt nám nebylo jasné kdy a kam se konečně vyrazí, ty zbalený bágly přece nejsou doma jen tak. V 8 sme už stáli na perónu na Libeňském nádraží a čekali na rychlík v kterém už byla Ashanti s Berkou a Ivetou. Ve stejném vlaku akorát jinde byla i Bessinka s Klárkou se kterýmy sme se potkali až v Havlíčkově Brodu při přestupu. Bylo šílené horko a vlak byl narvaný k prasknutí. Původně sme měli vystoupit v Dačicích, ale páník to na poslední chvíli změnil a vystupovat sme tedy měli o dvě zastávky dál v Urbanči. Kvůli názvu to páník ihned přejmenoval na Užgorod aby si to lépe pamatoval. Po třech kilometrech s těžkými batohy sme konečně dorazili na Mlýn u Splavu. Katka s Billem už na nás čekali venku aby nám ukázali kde se můžeme utábořit. Paník zahodil batoh a šel se s námi hned vykoupat na splav. První dojem byl pěkný, líbilo se nám tu. Pak se šli stavět stany, páník to měl hotové nejdřív a vybral nám asi nejlepší místo, měli sme totiž stan nejdéle ve stínu. Za chvíli dorazili i Hapi s Májou a Luckou. Během odpoledne dorazil i Michal s Rebekou a Hanka s Danym. Večer se opékaly špekáčky a povídalo se.

Na sobotu se očekával příjezd Lucky, Pavla a Belly. Ti ale dorazili s větším spožděním, takže se nestihla udělat soutěž v poslušnosti. Během dne se připravovaly překážky na soutěž v agility a Verunka ke svým pamětním listům ještě vytvořila dřevěná kolečka jako vzpomínku na akci. Celý den se odpočívalo a připravovalo na další dny.

V neděli se to konečně pořádně rozjelo. Přes den se odpočívalo, ale večer se konalo agility. Páník dělal rozhodčího a všichni ostatní soutěžili, pak sme soutěžili i my a pískala nám Iveta. Večer nám slavnostně předal diplomy třešťský starosta.

V pondělí sme rychle udělali poslušnost, než nám odjeli Lucka s Pavlem a Bellou. Tady byla rozhodčí Lucka. Musely se předvést povely: sedni, lehni, odložení, chůze u nohy, aport, aport tří různých hraček a slalom s botičkami. Po skončení soutěže sme se vydali na výlet do Dačic. Na náměstí se páníci naobědvali a dostali vědomostní test.Cestou zpět sme se zastavili v kláštěře Karmelitek a pak už zpátky do tábora.

V úterý sme vstali dřív a zbalili všechny věci. Když to bylo hotové vyrazili sme na vlak. Cestou zpět sme dvakrát přestupovali ale celkem to šlo. Ve 4 odpoledne sme vystoupili na Libeňském nádraží a šli dom.

Byla to moc pěkná dovolená a už se těšíme na další, kterou by páník měl mít jeden týden v druhé polovině srpna...

 

Výsledky soutěží:

 

4.7.2010

Agility

1.    Artík s Verunkou     1 chyba           3b

  1.       2.    Ebinka s Lukášem   2 chyby           2b
  1.       3.    Hapi s Luckou            2 chyby           2b
  2.       4.    Bill s Katkou               4 chyby           1b

 

5.7.2010

Poslušnost a šikovnost                                               

  1.     1.    Hapi s Májou              1 chyba            3b
  2.     2.    Ebinka s Lukášem    1,5 chyby        2b
  3.     3.    Artík s Verunkou      2 chyby           1b

 

5.7.2010

Vědomostní dogtrekking                                                        

  1.     1.    Vernuka s Artíkem               6,5 bodu          3b
  1.     1.    Iveta s Ashanti a Berkou          6,5 bodu          3b
  2.     2.    Klárka s Besinkou                   4,5 bodu          2b
  3.     3.    Lukáš s Niky a Ebí               2,5 bodu          1b

Pac Niky a Ebí

Vyhledávání