4.lekce

09.05.2010 00:09

Zase je neděle a jede se na cvičák. Páník se docela těšil, protože dnes měla být trenérka Romana, a doufal, že nedostaneme dlouhé a těžké parkury. Všichni ostatní z OSY byli totiž na závodech, tak sme jim alespoň pomyslně drželi palečky, aby jim to dobře dopadlo. Účast tentokrát nebyla valná, takže si i Artík v pokročilých pěkně zaběhal. Škoda jen, že chyběla i Ashanti s Ivetou, protože pokročilí, měli moc pěkné parkury a šlo jim to perfektně.

Konečně přišla řada na štěnda. Jenže co to, málem sme tam byli sami. Dorazil jen půlroční Jack Russel Puppie, jinak nikdo. Romana se tím nenechala rozhodit a udělala nám první parkur skoro jak paralelní rovinku, což páníka i mě neskutečně bavilo. Dokonce i stahovačka a i oběhnutí překážky s přeskočením zezadu vyšlo na první pokus. Postupně se přidávalo, a nám to skvěle šlo. Vyzkoušeli sme i pro nás nové překážky jako tunel s plachtou a houpačku. Vše sme zakončili slalomem, který mohl páník, díky mé šikovnosti, pomalu zrychlovat.

 

Dnes se běhalo takhle:

-          dvě skočky po pravé i po levé ruce

-          tři skočky po obou rukou

-          tři skočky a tunel po obou rukou

-          tunel a tři skočky po obou rukou

-          tři skočky, okolo a dvě zpátky po obourukou

-          tři skočky, poslední zezadu a dvě zpátky po obou rukou

-          dvě skočky, doleva tunel a tři skočky po obou rukou

-          kladina a skočka po obou rukou (dávali sme důraz na zóny)

-          skočka a kladina po obou rukou (pilování zónovek)

-          skočka a áčko po obou rukou (opět pilování zónovek)

-          tunel s plachtou

-          houpačka

-          slalom po obou rukou

-          tři skočky a tunel po obou rukou

 

Byla sem prý moc šikovná a páník ze mě měl velikou radost. Vyjma zón, sem udělala jen tři chyby a prý na mě bylo vidět že mě to baví. I trenérka Romana mě moc chválila. Už aby byl další trénink, jen škoda, že ten příští odpadá kvůli závodům, tak půjdeme až za 14 dní. Cestou domů sem páníkovi usnula v tramvaji na klíně. Nechal mě doma odpočinout a Nikolka šla s Artíkem a Verunkou ven, aby se taky proběhla a pocvičila poslušnost...

 

 

Pac Ebí

 

 

niky-ebi.rajce.idnes.cz/2010-05-09_4.trenink_agi_Artik_-_pokrocili%2C_Ebi_-_stenda/

 

Vyhledávání